dimecres, 7 de maig de 2008

En obres: Feliu has guanyat!

Hola a tothom,

he tingut el bloc una mica desatés perquè m'he volgut prendre uns dies de reflexió, és així com m'he mogut per diversos blocs i com van fer els deixebles de Mahoma amb les seves ensenyances, he recopilat totes les aportacions que ha fet el Feliu en la blocesfera tarragonina, els he agrupat sota el títol "Mesura, per a què?" i com si de l'Evangeli es tractés homenatjant a Machado en "Proverbis i boutades". Me'ls he llegit i sí, amics, he vist la llum, la forma de vida desacomplexadament insultant del Feliu m'ha convençut, i tot i que el Nadal i el nadalisme mai van pretendre fundar un partit propi, ja en tenien prou utilitzant les sigles de CiU, he decidit deixar momentàniament el meu bloc:

A part de les aportacions que vull fer a la ideologia del wahabisme nadalista, els motius són els següents:

1. No tinc temps per actualitzar el bloc i abans de què sembli un bloc abandonat i es vulgui usucapí, prefereixo posar un "en obres" i plantar la bandera d'una màfia de seguretat de les obres de Valàquia.

2. No domino massa bé el tema de donar-li color al bloc i prefereixo esperar i poder fer una presentació més dignes, és a dir que el colorit ajudi a dissimular la manca d'idees originals.

Prometo tornar a obrir-lo al públic tant aviat com el deute deixa't pel pàrquing Jaume I m'ho permeti. Com me va dir un il·lustre convergent un dia parlant del tema del pàrquing i que l'ajuntament estaria segles endeutats: "No haguessiu fet promeses si sabieu que hi havia aquests deutes a les empreses municipals i a l'Ajuntamnet". Una gran mostra d'ideologia que encara no he pogut respondre. Quan hagi trobat una resposta ingeniosa a aquesta reflexió (ja sabeu la meva predilecció per la ironia) prometo tornar. Però això no serà més aviat del juliol.

Continuaré llegint i deixant comentaris, però de moment aquest espai es mereix, per dignitat, per Catalunya i per la Moreneta un:


208 comentaris:

1 – 200 de 208   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

Gerard, diguem, un nomès un, d'insult cap a tú. Algun comentari meu ha estat a l'altura del que m0han fet mí, però a tú a part dirte xiquet (perqué ho ets) i per ser avui d'ERC una mica, com diria jo, que t'has cregut que el teu partit es nomès del "purisme" catalàn, i clar debant el panorama del proper congres d'ERC, t'has posat en obres.
Una premonició, en Gerard acabarà a la Casa Gran del Catalanisme.

Anònim ha dit...

Em deixava el tema Parking Jaume I, la direcció tècnica i económica (no la política) ha estat en mans de la empresa, emb el seu Consell al capdavant i com a rsponsable juridic, el Secretari Delegat.

Fins poc abans de les eleccions, tots el membres del Consell (TOTS EL PARTIS) van estar aprovant les factures, els contractes, els crédits etc.) aquets son els responsables económics, junt amb el Gerent Sr. Trasobores, que diuen es el màxim responsable de la gestió. PERO EL DESPATXEN DE L'UTE DEL PARKING I EL DEIXENT A L'EMT, amb un sueldàs que ti cagues.
Amic Gerard, els d'ERC aneu venuts i perduts per l'Ajuntament (menys la Rosell que s'ho pasa bomba)

Anònim ha dit...

Feliu,

tinc la sensació que per a ser un simple ciutadà estàs molt informat del dia a dia de l'ajuntament i del que s'hi cou, alguna vegada he arribat a sospitar que eres el Joan Miquel Nadal. Una cosa és segura, estàs més informat del dia a dia del que ho està una persona normal. No me crec el que vas dir que eres militant d'ERC els 80, no quadra.

Al bloc del Pitu Tarrassa, al del salvi i al del Caballero hi ha comentaris que te passes tres pobles.

Si tant correcte ets com és que tanta gent te censura?

Una premonició Feliu, no t'acabaran acceptant a cap bloc.

Gerard

Anònim ha dit...

Per cert, si tan venuts anem per l'Ajuntament posa exemples a veure si podem fer-hi alguna cosa

Anònim ha dit...

Sobre el congrés del meu partit, tranquil, no passa res, dins el meu partit no és cap secret a qui he donat suport, no m'he amagat mai de les meves filies ni de quin és el discurs que m'agrada més, tú, com que no ets del partit, no n'has de fer res, ni ningú fora de a qui jo no vulgui dir-li-ho, sabia que hi hauria algún "alegre" que relacionaria aparcar el bloc amb el congrés, no puc evitar que malpensis, també ho haguessis pogut relacionar amb la desastrosa temporada del Barça.

Jo no defenso cap purisme i ta'sseguro que dins el partit sóc bastant més heterodox del que t'imagines. Però com que el que te pugusi imaginar m'és igual, no aprofundiré més.

Potser sí que acabo algun dia a la Casa Gran, no diguis mai d'aquesta aigua no en beuré, però si qualsevol dia deixo de militar a ERC, segurament me prendré uns anys de reflexió, les caigudes del cavall i les conversions fanàtiques deixem-les als apòstols, els sants i els maoistes que estan al PP ara.

No diguis que no insultes quan tots i cadascun dels teus comentaris destil·len una mala llet enorme, fas mal a CiU amb tot això, que ho sàpigues. Mai t'he vist en cap cometari dir que potser l'altre pot estar en una part de veritat, ets matxacón i visceral i el més trist és que utilitzes l'anonimat epr llançar acusacions sobre altres persones moltes d'elles sense fonament i sense saber quina és la teva identitat, jugant un joc brut. No e´s étic llançar segons quines acusacions aprofitant-te que l'altra persona és pública i tú anòmin i demanar igual tracte.

Mai has dit que, tot i no compartir el que l'altre diu, ho respectes, i és per tot això que sento pena per tú, no tant sols al personatge creat com a Feliu, que segurament és una exageració del teu caràcter, si no també pena per la persona que l'ha creat, el teu personatge és impresentable, però tú com a creador seu portes una gran part d'ell.

Dius que ERC anem perduts a l'Ajuntament, posa exemples. E lque dius de la Rosa Rossell no és just, co msempre torens a llançar acusacions sense fonament, crec que s'està realitzant una bona feina, i això no només ho dic jo, parlant amb molts funcionaris de la Casa me diuen que l'abient de treball ha millorat molt, que la tensió dels últims tens s'ha dispersat i qque, en general, es treballa més a gust. Des de l'Area de Patrimoni s'està fent una bona feina i a l'area de Promoció econòmica es treballa força bé, hem creat l'Area de política lingüística, cosa que amb tots els anys de govern suposadament nacionalista mai s'havia fet. El pròxim més farà un any de la formació del nou govern, encara en queden tres més. Quan hi hagin les pròximes eleccions els resultats parlaran i veurem la gent comparteix quina opinió comparteix.


Gerard

Joan Miquel Carrillo ha dit...

Gerard, ja era fotut que escriguessis tan poc, però saber que ja no escriuràs més ja és la llet. Com a mínim, no deixis de comentar pels blocs...

Ànims!!!

Anònim ha dit...

Gerard, que no hi donat mai la raò?, dons m'has llegit poc, revia els blogs d'en Quim, Capità, Oriol, quasi sempre coincidim. Els del Sr. Carrillo, li doncs ña raó moltes vegades, en altres defenso al Nadal, perqué la seua alcaldia ha estat la millor de Tarragona; Al Pitu, desprès d'alguns "encontres" estic em ell en moltes coses; En del Salvi, bé millor no ens podem tractar, amb tú, jo mai cap insult, mala llet amb el ERC i el PSC, pot-ser sí, crec que en moltes coses se les mereixen, estan malmenten la feina de 23 anys d'en Pujol, i l'estatut s'en l'han carregat i si vols et fiag una llista dels desproposits del PSOE, PSC i ERC. Els del CiU t'els deixo per a tú.
Que faig mal a CiU, no crec, tot i que a mi el que m'importa es Catalunya, per altre banda no soc militan CiU, apanyats anirien els partits a les eleccions si nomès els votesin al seus militans (com acabarà pasant a ERC), sense milita un pot ser més crític i votar amb la mà lliure.

Que tinc molte informació, quin mal hi veus, quan dic alguna cosa, sé perqué la dic i altres s'empreyen pel mateix. Que a vegades semblo el Nadal, gràcies haguès volgut ser jo tan bon alcalde com ell, tot i que el parking no l'hagués fet allí i el POUM haguès actuat d'altre forma, però sempre tenin en compte que l'interés general ha de prevaldre sobre el particular. Que pares per obres, bé penso que una reflexió dins a ERC, l'hau de fer i tu et molt jove per combregar amb rodes i creura en mesies i manelics, torna a llegir a H. Barrera, R. Campalans, Pi i Margall, López Tena etc. ...retorna, retorna amb tú aixeca el front, mira al colors dels nuvols ...
Salud i República.

Anònim ha dit...

me recuerda aquello de : ¡VENCISTE GALILEO !.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Gerard, una mica oblidat si que tenies al teu bloc. ja començava a esta cansat d'entrar i veure allò de la propina.
De tota manera, per molt que diguis es una mica sospitós que no tornis fins el juliol, encara que diguis que rés té a veure el congrés d'ERC. si tu ho dius, doncs m'ho creuré, però coincidiràs amb mi que es una mica sospitós!!!. No recordo per qui apostes tu a ERC. crec que era pel sector del Renyer, esquerra independentista??
enfì no sé el que passarà a ERC, però espero per la pròpia subsistència del partit, que escolteu a les bases. i sobre tot a la gent!!!!. les eleccions no es guanyen amb els vots dels militants, sinó de la gent, i de la mateixa manera que un dia et voten, l'endemà et poden retirar el seu suport. saps perfectament que ERC es va fer gran a costa de CIU, i ara heu perdut més de la meitat del vostre suport, i segueix en descens, i sí, no ens ha tornat a nosaltres com pensàvem, però tot arribarà Gerard.
Al final no ha passat el que volíeu, que era que CIU desaparegués, una mica més i qui desapareix sou vosaltres.
Vinga, una llàstima que de moment tanquis el bloc, perquè m'agradaria seguir debatent amb tu.
una abraçada, malgrat totes les nostres discrepàncies, em caus de p. mare i esperava les teves intervencions, iròniques i un tant cabrones també.!!!

Albert Puñet ha dit...

Gerard,

espero que tornis aviat!!!

De veritat.

Una abraçada noi!

Anònim ha dit...

Gerard,"... torna, torna, en tú, que el plor et torni, fecund alegre i viu, mira la vida que tens en torn, aixeca el front, sonriu al set colors que hi han als nuvols...no em sens, no sents aquella veu atronadora que et parla entre parills..."

Gerard, una abraçada republicana-confederal.

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

La vida és qüestió de prioritats.

Anònim ha dit...

Feliu,

El que és un insult és com escrius el català. Et creus que això no és un insult. Respecte una mica la llengua de Pompeu Fabra, sisplau! Ja sé que els dels col·legis religiosos, a part de fer-vos resar i fotre-us mà, no ensenyaven català. Però, Feliu, home, vés a una escola d'adults! Potser en José Montilla (sí, sí, el teu odiat José Montilla, "el xarnegu", que deveu dir entre valtros) et pot trobar un centre que t'ensenyin a escriure en català, ja que ets incapàs de fer servir els correctors de català que hi han per Internet.

El Mossad català

Anònim ha dit...

Mira, anónim jueu, escric com puc, això es que us perd als puristes del català, no enganxeu perqué a les mínima us puseu a enfrotes del qui parlen o escriuen incorrectament el català ( inven fel Fabra). Però mp'entens oí ?. Ja voldria jo que tots els espanyols escriguessin i parlessin el català com jo.
Jo al Montilla no li dic (ni dirè) mai "xarnegu", espanyolista, sí. Es trist que els catalans ens menyspreuem per la forma (o mala) de escriure, així no farem res, sou com els "sabras" d'Israel, que es creuen més pur perqué parlen hebreu i han nascut allà, cuan els que van i han lluitat son els altres.

No tinc ni el diners ni el temps per anar a aprendre el català del Pompeu, segurament al revès que tú que el debias apendre al col·legit i pagats per gent com jo, que varm rebre bofetades i pals nomès per parlar en català.

Per cert, el Mosad, no era una organització secreta sionista ?.

Anònim ha dit...

Mosad, un oblit, als colegis religiosos, es fotien menys mà que en els teu, ara el dia que et trovi potser si que et fotré mà, pero al clatell.

Ala fes una palla.. mental.

Anònim ha dit...

Amenaces, Feliu?

Quina llàstima que hagi quedat gravat. Això és una prova davant un tribunal. Ai, Feliu, feliuet, que no coneixes aquell refrany català que diu "si no vols pols, no vagis a l'era".

El Mossad sionista català

Anònim ha dit...

Mosadet, tu que saps tant el "Pompeu" no saps el que vol dir "potser". Mira jo tal i com es comporten els jueus,no em vanaria de ser un d'ells i menys d'una de les seves organitzacions sanguinarias.

Mira ni havia un que per dir-li f.p. a un tio li van posar 25 pts de multa, i ell davant del jutja paga i és treu un billet de 50 i li diu, ben alt "Fill de la G. P.", tot dien, au no cal em torneu el canvi.

Adeu "sabra català".

Anònim ha dit...

Quina finesa, Feliu!!!

M'he quedat... Quins modals, es nota que tractes amb la "reialesa" de Tarragona: els Nadal, els Vallvè, els Ricomà-Castellarnau...

El Mossad català sempre

Anònim ha dit...

Feliuen,

Ja feia bé de germanitzar el teu nom. Ets un puto nazi. Mira. Em sembla bé que parlis malament del Mossad, però no toleraré aquestes mostres d'antisemitisme.
A tots us ensenyo aquest enllaç: www.youtube.com/watch?v=VfGLeNQ4MmA&feature=related
Simplement, impresionant. Que gran el poble d'Israel! Diré breument, Feliuen, les raons perquè simpatitzo amb la causa sionista (tot i que com ets una nazi, Feliu) no en faràs cas):
1r.) Perquè és l'únic lloc on hi ha pogut haver comunisme en llibertat (els famosos kibutzz).
2n.) Un país on hi ha una igualtat radical entre homes i dones. Dos exemples només: abans que la Margaret Thacher a la Gran Bretanya, Israel ja va tindre una primera ministra, Golda Meir. L'altre exemple és que allí tan homes com dones estan obligats a fer el servei militar obligatori.
3r.) Una vegada Israel va ser independent una de les primeres mesures que van prendre els jueus va ser obligar a tots els mitjans de comunicació del país fer-ho en hebreu (us imagineu aquesta mesura a Catalunya? Que diria el Coll i Gilabert a "La Plumilla" del "Diari").
4t.) A Israel són plenament legals els partits àrabs i tenen aquests representació parlamentària a la Knesset (Quan serà legal de nou Batasuna a l'estat espanyol?).
5è.) Les dues llengües oficials són l'hebreu (i atenció) i l'àrab.
6è.) És l'única democràcia de la zona.
7è.) Llevat d'uns quants grupuscles d'extrema dreta, tots els partits israelians (des dels laboristes al dretà Likud) estan a favor d'un estat palestí.

El Mossad (sempre) sionista català

Anònim ha dit...

Feliu,

el mossad és el servei secret israelià.

Mossad català, què te sembla que Israel robi aigua del Jordà dels altres països?


Gerard

Anònim ha dit...

No em molestare gens en replicar al Mossad, crec que s'ha retretat sol, mira et perdona lo de "puto" per que ets un sionista radical. Nomès cal veura el que esta fent Israel amb el poble Palestí.

Gerard, no tan sols aigua pren, pren territori i la dignitat que mereixent les persones, no deixa pasar ajuda humanitaria, ni llum, ni medicaments, i al damunt els tanca amb un mur de la "infàmia".
Sembla extrany d'un poble que ha patit el poble jueu que ara tracti així als palestins.
No voldria un Mosad català, no vull cap mena de violencia en el meu pais, i els que en vulguin, bajin a la platje a fotres mastagots fins que es cansin.

La casa de Pinel ha dit...

gerard mala decision la tuya, personas como tu hacen falta en la blogsfera y te e decir que tu razon, la de feliu, no es la acertada.
desde el loco del pinel te animo ha seguir luchando por tus creencias y disfrutando de tu blog.

Anònim ha dit...

Hola, Feliu,

Començaré dient-te una frase típica del Homer Simpson: "Me aburro".
Ho sento. Amb tu, xec, m'avorreixo. Ets un ansiolític. Produeixes son.
Quins arguments més agafats pels pèls del poble jueu! Primer de tot, xato, la majoria de jueus viuen fora d'Israel. Quina culpa tenen del mur i d'altres coses que "denuncies" la Barbara Streisand, el Paul Newman o Steven Spilberg. Com els nazis, generalitzes i com els nazis fas pena.
Contestant-te a tu, Gerard, el problema de fons és que a Israel se'l jutja sempre em paràmetres ordinaris. Apliquem els mateixos esquemes mentals que apliquem a Bèlgica, a Dinamarca o a l'Uruguai. Aquí rau l'error. La política israelina només es pot arribar a entendre (no dic comprendre) quan s'aplica la lògica dels fets extraordinaris. Com molt bé diu la Pilar Rahola, Israel és l'únic país que no pot perdre absolutament cap batalla, que cada dia ha de soportar amenaces d'extermini nuclear reals, que porcentualment té una xifra de morts per atemptats elevadíssima, etc. Això sense parlar del trauma psicològic que suposa per als jueus l'eliminació física en ple segle XX de 6.000.000 de persones!
Faré una comparació una mica poca-solta però que és gràfica de la mentalitat d'aquella gent. És com aquell nen lleig, tímit, esprimatxat i solitari que va patir "booling" continu a l'escola i a l'institut. Quan té 16 anys es posa a anar a un gimnàs cada dia i, a més, creix i s'acaba convertint en un "matón" (una mica paranoic) que es rebota a la mínima, tingui raó o no.
Mireu. Espanya amb una situació menys excepcional com a Israel, ha pres mesures que cap altre país "normal" no aplicaria: il·legalització d'un partit que representa el 15 % de la població basca, un tribunal especial (l'Audiència Nacional), règim diferent als presos etarres (incomunicació, detencions de fins a 5 dies abans de ser posats a disposició judicial, etc).
Per tant, Gerard, quines garanties té Israel que els estats àrabs veïns li respectaran els seus drets sobre el llac de Galilea i el Jordà? Té garanties que els seus enemics no li enverinaran les aigües?

El Mossad català (el jueu ja porta 60 anys lluitant, nosaltres hi arribarem!)

Anònim ha dit...

Anónim, dons per avorrir-te, bé que em fas un llarg escrit.

Ja veig que ets un sionista convençut, jo semre he separat, Israel, dels Hebreus, i dels jueus i d'aquets es que viuen fora i dels de dins i de tots el que son sionistas dels que no ho son.

L'estat d'Israel creat per taapar la vergonya d'Europa pel 6 milions de jueus sacrificts als camps, aquest Estat es va imposar de forma artificial i ja va neixa amb guerra. El que están fent els governs d'Israel, desde el punt e vista humanitari i social no está bé, vegis sino les diferents resolucions dela ONU, tot i el "lobby" jueu.

Bé no vull extendrem amb la questió arabe-israelian, tot plegat un punt de "no entendres".

Sento que no toleris les observacions meves, te les hauras d'empesar. Au continua Mosadet

Anònim ha dit...

Mossad,

Quan Israel va néixer es van masacrar palestins innocents. Els jueus no van anar a una terra buida, sinó que hi havia població autòctona que va ser obligada a marxar. Prèviament hi havia hagut atemptats jueus contra els britànics (Recordes l'Hotel Rei David ? i l'Irgum i tants altres grupúsculs terroristes jueus... )i guerra bruta entre palestins i jueus entre 1936 i 1939. La constitució de l'estat jueu es va fer a base de terroritzar població i de crear el problema dels refugiats. Per sort, cosa que dignifica la societat israelí, alguns historiadors jueus comencen ara a parlar-ne i a treure-ho a la llum, malgrat oposicions i negacions irades. Però l'altra banda, els àrabs, no s'ha portat millor: ha jugat al terrorisme més sanguinari i s'ha comportat amb un despreci total per la vida humana i els problemes de la seva pròpia gent, utilitzant els refugiats com hostatges.
Potser la cosa se salvarà quan comenci algú, palestí o jueu, a creure's que no es tant bo com es pensa.

Anònim ha dit...

Disculpeu l'anonim que acaba despedin-se d'en Mosadet soc jo, el feliu. Al que el Mosad li diu puto nazi. Però no haviem quedat que de insults res, o es que aixó no compte quan es tracta de mi.

El genocidi nazi fa avergonyi a tot europa, uns per la bestialitat i la deshumanització que varen mostrar cap el jueus i els altres per la pasivitat, tant els alitas com els polacs católics, inclus fa poc veig veura una peli on tractava d'un sacerdot que intercedeix davant el Papa Pius XII i aquest s'ha arronsa d'espatlles.
La creació de l'Estat d'Israel, va volguer ser la forma de fer-se perdonar el pecat, desprès uns (israelians) i altres (palestins) han estat victimes del joc de les potencies, EEUU i mon arab, amb el petroli pel mig.
Si bé en principi es podria "compendra" l'actitud d'Israel, defensant el territori que Anglaterra li va donar, les altres guerres, i accions contra el poble palestí, no tene cap mena de justificació, només alimenta l'odi i la intransigencia. Fins i tot en els conflictes armats, cal la humanitat, fins i tot les besties, quan es donen per vençudes posen el coll i l'altre no el mosegue.

Mossad català, repensa, els Estats Units no estan al teu costat.

Anònim ha dit...

Hola, Feliu,

Pel que fa als hostatges, sovint s'oblida una dada rellevant i és el fet que la població jueva va ser expulsada de Jerusalem el 1949 després de la Guerra de la Independència per part dels àrabs. De fet, no hi va poder tornar fins a l'espectacular i admirable victòria de la Guerra dels Sis Dies de 1967.
També són refugiats els jueus que van haver de marxar, depressa-corrents, el 1948, arran la proclamació d'independència d'Israel, del nord d'Àfrica, del Iemen o l'Iraq perquè si no se'ls literalment massacrava.

El Mossad català

Anònim ha dit...

Gerard i Feliu,

Poseu a Google: Éxodo judío de países árabes.

Una matèria de la qual TV1, TV2, TV3, Canal 33, Cuatro i la Sexta mai parlaran.

El Mossad català

Anònim ha dit...

També podem parlar dels jueus que no veuen en Isarel la seva pàtria i que el consideren un sacrilegi. Ho sento molt, però aquí ningú és innocent i no voler-ho reconéixer esperant que et donin la raó no fa sinó perllongar el conflicte inútilment.

Dit d'una altra manera: l'holocaust no justifica la política agressiva d'Israel i el terrorisme d'estat d'Israel no justifica el terrorisme àrab. És una dialèctica perversa, que haurà de tallar-se un dia o altra. I cadascú haurà d'assimilar el que ha fet d terrible a l'altre.

Anònim ha dit...

Mossad català,

Pots parlar també que hi havia un terrorisme jueu, amb totes les lletres, abans de 1948. Mataven àrabs i anglesos. Això també és un fet i pel que es veu tu tampoc no en vols saber res.

Gerard Castells ha dit...

Benvolguts companys,

primer de tot atempereu els ànims perquè si no me veuré obligat a censurar alguns missatges. Segon, trobo que partiu d'una analisi errònia i és intentar buscar i reduir el conflicte a bons i dolents. Hi ha un llibre de Joan B. Culla força extens i documentat que intenta posar llum al conflicte.

Mossad català per molt que intentis posar-hi una banda sonora épica a la creació de l'Estat d'Ïsrael no pots amagar els crims que ells cometen. L'épica de la conquesta intenta emmascarar l'assassinat d'un poble. L'únic argument en el qual es basa l'existència de l'estat d'israel és sobre la pretesa idea de què Palestina i la mitja lluna fértil són el territori històric dels jueus. això és falç, primer perquè cap religió té un territori per dret, si acceptessim això hauriem d'acceptar que uns suposats musulmans tinguin dret sobre l'al.andalus i que el cristianisme pertany a Europa. Els territoris no són de les religions.

La majoria de jueus actuals no són ni semites, si no eslaus i germànics. Són akhenazis i els akhenazis mai van estar a Palestina.

Al segle I d.C eren moltes les tribus que habitaven Palestina i els jueus van estar dividits en dos regnes molts anys.

Tenen els romans, de la ciutat de Roma algun dret sobre l'Hispània citerior.

El sionisme és bàsicament una ideologia laica.

Els àrabs tampoc han sabut estar a l'alçada, els dos principals grupuscles palestins utilitzen nens per adoctrinar-los i fer atemptats.

Crec que als palestins els han faltat líders que sabessin negociar a temps. Mossad, dius que Israel no es pot permetre perdre cap batalla, però els palestins porten moltd anys perden i segurament si haguessin acceptat la pau del 1948 ara estarien molt millor, cap any que passa ells són més dèbils i Israel més fort, però cap líder palestí s'atrebeix a dir-h' per no ser tractat de tou i traidor, però cada vegada són més dèbils en les negociacions i no veuen que no poden véncer a un rival com Israel. Crec que en aquest cas demostren poc sentit d'estat i no veuen que estan convertint a tota una generació en psicòpates.

Mossad, Israel és un estat, potser molt democràtic cap a dins i molt poc cap a fora, ara es compleixen 60 anys de la seva creació i el primer ministre ha dit que volen crear un gran israel jueu (La vanguardia). No és només una qüestió de supervivència si no la voluntat de recuperar la terra promesa.

Anònim ha dit...

Gerard, et felicito, has tornat molt "fi", saps que a vegades als catalans hens han comparat amb el poble jueu, per la seva disortada história.

Penso, que quan les influencies arabs i norteamericanes deixint d'intervenir, el problema entre palestins i israleians podria trovar una solució satisfactoria per tots dos.

Com crec que Catalunya i Espanya la trovaran per poguer conviure prop un d'altre.

En quan als drets,n'hi ha de moltes clases, pero avui no es pot amparar en el "dret de conquesta".

Anònim ha dit...

Feliu i Gerard,

Només una pregunta, per què al poble jueu se li exigeix més que als altres?
Ningú, amb el seu sa judici, defensa l'evaquació del continent americà de blancs i negres. Per què, si ningú posa en discussió l'existència dels Estats Units, de Mèxic, de l'Argentina o de la mateixa Sud-Àfrica, s'hi posa la d'Israel? Quan és innegable que sobre el poble jueu pesen uns atenuants amb què no compten els espanyols, els anglesos o els francesos per legitimar les seves conquestes?
I quan parlarem d'una punyetera vegada dels "pieds noirs" argelins sense complexos? ¿Amb qui dret poden anar a emigrar els argelins musulmans a França quan van expulsar aquells del seu propi país?

El Mossad català

Anònim ha dit...

No sóc ni en Feliu, ni en Gerard.

No es tracta de posar en qüestió l'existència de l'estat d'Israel. És aigua passada i no pot tirar-se enrrera. Nop té sentit. El problema és que Israel ha nascut del patiment dels àrabs, provocat pels jueus, i això sembla que no ho vulgis entendre, Mossad. Mentre no se solucioni això i no es trobi una sortida "airosa i digna" als palestins, l'enfrontament continuarà. Els jueus no sou millors que els colons sudafricans o els nord-americans, sense dubte

Perquè Israel no compleix les resolucions de l'ONU, de la comunitat internacional ? Per què continua la colonització de territori palestí ?

Ja sé que els palestins tampoc són exemple de res. S'han apuntat sempre a la pitjor solució, però és que no han tingut masses opcions.

No barregis els pieds-noirs. França va ocupar colonialment Algèria el 1830 i es va comportar, com totes les potències colonials, de forma despreciable fins que va haver de marxar.

Anònim ha dit...

Darrer anònim,

Primer de tot, no sóc jueu. Sóc català i prou. Crec que, amb els seus grans defectes i errors, hem d'aprendre moltíssim de la causa sionista. És més, crec que el nacionalisme català ha de jugar el paper que en el seu moment va jugar el sionisme.
Perquè, amics meus, el Sionisme no és cap altra cosa que dir: "Ei, jueus. No us ajudarà ningú, ni Déu ni cap altre poble. Només us podeu ajudar vosaltres. Prou de fer el ploricó i d'amagar-vos del que sou. Lluiteu. S'ha acabat abaixar sempre el cap."
Oblides una dada fonamental: la primera resolució violada de l'ONU (que sí, en canvi, va complir Israel) va ser la de partició de Palestina. Els àrabs no tenen cap dret a exigir que Israel compleixi les resolucions de l'ONU mentre no el reconeguin com a estat.
Oblides també una altra dada. Com és que els drusos, els cristians i samaritans (que porten segles vivint a Palestina) prefereixen ser ciutadans israelians? Pot tenir a veure que, tret de Turquia, no hi ha cap país musulmà democràtic i que respecti la llibertat de creences. Com és que els libanesos cristians (la meitat de la població) són proisraelians? Pot tenir a veure que Hezbollah i Hamas no són precisament els campions de la Llibertat?
Deixa'm acabar amb una frase de Nietzsche (suposo que al ser antisemita, com tu, t'agradarà): "En la bondat hi ha tanta impertinència que té molt de maldat."
I, per cert, per descomptat que té molts més atenuants la conducta d'Israel que la de França, Espanya o Anglaterra! Aquests darrers es movien pel poder i el diner. Els jueus només per pura supervivència.

El Mossad català

Salvador Guinart ha dit...

Joder!, primer el Blas Jesus; ara tu... Com a mínim segueix passant pels altres blocs dient alguna cosa, eh???.

"Buenu"...

Anònim ha dit...

No et convenceré, però nomes vull dir dues coses per acabar. No sóc anti-jueu. De fet no entenc que ningú pugui estar en contra de cap poble. El sionisme és una concreció política dels jueus. N'hi ha que no són sionistes Veritat ? Ja vaig escriure que l'estat d'Israel ha de ser reconegut pels àrabs, coma condició per a poder resoldre el seu problema. I Israel haurà de renunciar al "Gran Israel bíblic", a voler expandir-se, a colonitzar en contra dels habitats legítims d'aquelles terres. D'alguna manera hauran de reconéixer que els àrabs tenen els mateixos drets.

Compte amb Nietzsche. No se'l pot anar citant així com així, sense matisarHitler sepre hi és a l'aguaït.

Anònim ha dit...

En aquest joc del Mediterrani de Tarragona 2017 futuristes, participarà Catalunya, o passarà com Barcelona 92,
Si recordeu el fets veureu l´esvandida que van fer a Catalunya amb els que creuen que son una NACÏÓ.
Tot va passar per aquests dies del 92, joventuts del partits polítics ( al lloro)

Blas Jesús Sánchez González ha dit...

Gerard, em reprens que he fet malament en deixar el blog, i quan he dit que he fet com tu em respons que tu reprendries l'activitat a partir del mes de juliol.Som a 23 de juliol i el teu blog continua en obres o en "standby". Quan reprendràs de nou la blogaddicció i ens faràs un nou post?

Unknown ha dit...

Bones
davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre les nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Eduard Boada ha dit...

Ara fa dies que no et veig, xec! :-)

Anònim ha dit...

no te gano feliu te gano quim y el capita tarragona ambos se hacian pasar por feliu

Anònim ha dit...

Ja, verjetno zato je

Anònim ha dit...

[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] gives you a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that allows you to gain a lot of coins in Club Penguin.
[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] also provides you with [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
Finally,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] provides you with [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

Anònim ha dit...

Hey Ive just found this site[url=http://www.designsonline.co.uk/Backlink-Building.html].[/url]

Anònim ha dit...

[b]All of these girls are online now! just click on your favourite to go to their cam![/b]

[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/1.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/2.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/3.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/4.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/5.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/6.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/7.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/8.jpg[/img][/url]
[url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/9.jpg[/img][/url] [url=http://adf.ly/1DUJ][img]http://www.hourlynetnews.com/mtree/10.jpg[/img][/url]

this will keep updating with the latest girls!

Anònim ha dit...

hi

can anyone help me
i have tried for over a week now to get a loan,i have very bad credit history mainly due to a failed marrage ,i have had all the usual ,wh loans,advantage loans ,yes loans ,get in touch and promise a [url=http://www.usainstantpayday.com]bad credit loans[/url] on paying the brokerage fee,i am reluctant due to reviews on the net and i have been stung before by a company called wentorth finance ,and never got the loan of the 50 pound fee back,
i have had an offer from flm but need a gaurantor which isnt really an option either .
i wondered if anyone had any loan companys that considered bad credit ,but loaned direct without these numerous sites with different alias but mainly did same thing pay us and we will get u loan (maybe)senario
has anyone also heard of a company called fresh loans they have they sent me details out but the may be a charge but not always ,i suspect she didnt want to tell me there was a charge

thanks
enfombume

Anònim ha dit...

China and Russia put the blame on some screwed up experiments of US for the earthquake that happened in Haiti.
Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska
If we can recollect a previous news when US blamed Russia for the earthquake in Georgio. What do you guys think? Is it really possible to create an earthquake by humans?
I came across this [url=http://universalages.com/hot-news/what-happened-in-haiti-is-it-related-to-haarp/]article about Haiti Earthquake[/url] in some blog it seems very interesting, but conspiracy theories have always been there.

Anònim ha dit...

[color=#ffffee]Howdy

With the increase in popularity of bebo poker chips as a virtual currency in zynga texas holdem poker a lot of hackers have engaged themselves, who try their best to trick unsuspecting players out of their hard earned facebook poker chips. All over the internet forums are littered with posts by innocent people who have had their chips stolen. Nothing is as sorry state as logging to Facebook or MySpace to play a few games of poker only to find that someone has already been in your account and your poker chips are gone.[/color]

[url=http://www.chipshut.com][img]http://www.chipshut.com/img/facebook-poker-chips-hut.jpg[/img][/url]

[color=#ffffee]Follow these tips to keep your facebook poker chips safe:

Never give your password to a stranger: Trust is a delicate thing that takes a long time to build but only second to destroy. You may meet a sexy girl in poker room and you are friends with him/her. He/she will keep interacting with you days before playing her trick. So be carefull enough to protect your login credentials to yourself, else this may lead to disaster.

Be careful about what you download: Regular online gamers are looking for cheats or hacks for the games they play in order to give them an advantage on their opponents. Poker is no different and there are many sites on the internet giving free downloads for facebook poker cheats and hacks for those brave enough to download and install them. But many of these so called facebook poker cheats have viruses or trojan programs. The moment you install any of these your computer is at the risk of attacks by the creator of the program. He can then have access to vital information that you access from your computer. Leaving your facebook poker account at risk of been hacked. If you never downloaded any of these programs then you’re probably safe, and if you have then you should run a spyware detection program. The best move will be for get your computer formatted to avoid any loop holes.

Phishing Links: This way of hacking has been thee for quite sometime now. Scammers send legitimate and official looking emails to your inbox. When you open them you are asked to click on the link and login in order to save your account or win free facebook poker chips, but in reality you are logging into a fake site that sends your information off to the hacker who made it. Before you find it out, its too late to react and they would have already broken into your account and emptied it of any facebook poker chips that you may have.

YouTube scams: If you do a search on youtube for facebook poker cheats, zynga poker hacks, or free facebook poker chips you’ll find hundreds of videos on the topic. More than 90% of them are made by idiots hoping to convince you to send them your account information. They range from slightly clever to completely moronic.

Image Photo Having Exe Embedded In it: This one is hard to catch. This is the latest fashion that is used by scammer, you will be asked to share family photo's. When you open their photo, that will innitiate an exe in the background which will steal all your information and send to the mastermind behin it. So be careful with whom you share photos.

Hope these tips help you saving your chips.

These tips have been brought to you by [/color][url=http://www.chipshut.com]Chips Hut[/url][color=#ffffee] if you are looking to buy [/color][url=http://www.chipshut.com]facebook poker chips[/url], [color=#ffffee]you may go to our online store.

Have a nice day[/color][img]http://www.chipshut.com/img/chips-hut-smily.gif[/img]

Anònim ha dit...

Hello friends

Find here nice people from America:

[url=http://www.americanlovers.net]AmericanLovers.net[/url]

Anònim ha dit...

hello! descry mac scrap torrents here
http://www.apache3.net

Anònim ha dit...

[url=http://www.keeblephotography.co.uk]Essex Wedding Photographer[/url]

Anònim ha dit...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it is really nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anònim ha dit...

My husband and i have been looking at this www page and find it to be rather useful. I would really get pleasure from any kind of assistance.

Lately, Louisville has surfaced as a major gathering place for the health care and health-related sciences market sectors. Louisville has been fundamental to advancements in heart and hand medical procedures as well as cancer cure. A number of of the first manufactured heart transplants were conducted in Louisville. Louisville's booming downtown medical research grounds comprises of the fresh $Eighty-eight thousand rehabilitation heart, and a wellness sciences exploration and commercialization recreation area that, in conjunction with the University of Louisville, has lured nearly 70 top people and research workers. Louisville might be also house to Humana, one particular of the nation's major health insurance plan organizations.

Louisville is residence to various major companies and institutions.

Anònim ha dit...

According to one of the uploaders the following changes have been made to build 7227

1. Changes in the mechanism for displaying thumbnails in the taskbar.

2. Pop-Up lists for the panel

3. Pop-Up lists for Remote Desktop

4. Applying the settings of the taskbar

5. Multitouch zoom

6. Invert selection

7. You can search for music by artist

8. View the contents of the search results

9. Intelligent indexing after installation

10. Reducing the length of playback sounds system

11. Changes in the panel Devices and Printers

12. Changes in the mechanism of extraction devices

13. Support for FireWire-cameras

14. Reduction in section in system

15. Improved driver support

16. Reducing the paging file

17. Assigning a letter to boot with two OS loaded

18. Naming the section reserved for the system.

There are rumors out there that this build could be fake and that build 7230 will be leaked tomorrow evening.
to know how the new SP looks and to see the screen shots visit [url=http://technoages.com/operating-system/windows-7-operating-system/windows-7-sp1-leaked-check-out-all-the-new-features-of-windows-7-service-pack-1/]this pageabout windows 7[/url]

Anònim ha dit...

Ola, what's up amigos? :)
In first steps it is very nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

Anònim ha dit...

looking for the purpose ed drugs? [url=http://www.cahv.org]buy viagra online [/url]and enjoy sprung shipping at http://www.cahv.org . another good place to [url=http://www.kiosknews.org]buy viagra online[/url] is www.kiosknews.org .

Anònim ha dit...

Hello,

I'm seeking help for the kids of Haiti.

I'm doing this for a non-profit organization that is dedicated to
creating oppurtunities for the children in haiti. If anybody wants to give money then this is the place:

[url=http://universallearningcentre.org]Donate to Haiti[/url] or Help Haiti

They provide children in Haiti a positive outlook through education.

And yes, they are legitimate.

Any help would be great

Anònim ha dit...

hi great post, cheat bejeweled on facebook with this cheat check it out

[url=http://www.bejeweledcheat.info]bejeweled cheat[/url]

Anònim ha dit...

Witam doszedlem do wniosku ze ta strona jest najlepsza jezeli chodzi o [url=http://www.youtube.com/user/kredytstudencki]kredyt studencki[/url].

http://identi.ca/kredytstudencki

Anònim ha dit...

This amazing tool submits all your articles to the Top 65 Web2-Directories, providing you with almost instant Professional Status in your niche and tons of traffic to your money site.
And all in a very short time!!!

[url=http://www.squidoo.com/SEnuke_review_impressions]Click Here for more![/url].

Anònim ha dit...

Watch Gossip Girl Online For Free - Gossip Girl Streaming Online

[CENTER][URL="http://www.gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][IMG]http://www.youronlinemovies.net/includes/public/images/movies/gossip-girl.png[/IMG][/URL]

Hi [B]Upper East Siders[/B]!
Come And Welcome to my website: [B][URL="http://gossip-girl.watch-movies-and-series-online.com"][B]Gossip Girl[/B][/URL][/B]
Whether you’re a Hampton Baby, Central Park [B]Prada[/B] gal, or you even dwell in *[B]gasp[/B]* Brooklyn, [I]this site is for you.[/I]
Why? The answer’s easier than deciding [B]what to wear[/B] tomorrow to school.
[B]Because [/B]my website has [B]all [/B]the latest [B]gossip[/B] about [B]Serena[/B], [B]Blair, Dan [/B]and the other poor little rich kids on the Upper East Side.


[/CENTER]

Anònim ha dit...

Jaka jest najlepsza stronka po polsku o kredycie sms? Szukam mozliwie jak najszybciej chwilowki albo pozyczki sms.

Znalazlem ta strone, jest ona najlepsza [url=http://studencki-kredyt.pl/kredyt-sms.html]kredyt sms[/url].

Licze na to ze ci to pomoglo, pozdrawiam z Polski.

Anònim ha dit...

http://studencki-kredyt.pl/wyniki/mapa1.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/blona-dziewicza.html]Blona dziewicza[/url]
http://studencki-kredyt.pl/zycie-studenckie.html

Anònim ha dit...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13415][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-91.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13240][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-90.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13236][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-87.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=13234][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/117/Minissha Lamba-85.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Minissha-Lamba-117.htm][b]Minissha Lamba Sexy Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Minissha Lamba Pictures. Click on the thumbnails on enlarged Minissha Lamba pictures, exclusive photographs and snobbish photos. Also validate discernible other Pictures Gallery through despite Expensive property and Superior Resolution portrait scans, film captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Anònim ha dit...

[url=http://www.adidasforum.com]Adidas Forum[/url]
Now here is a shoe-in for the list of the year's best gaming-related clothing : Adidas has brought back its ZX five hundred running shoe, and, since it originally is from the '80s, the gaming inspired design and coloring is a no-brainer ... Right? The kicks won't be the coolest part of the deal, either ; they come packaged with a combo bracelet/USB flashdrive containing ZX Runner, a PC game based on ... The shoe itself.

GameCulture writes that the game stars a character named'DJ Zed' who, according to Adidas, has 5 mins to'run, moon-walk, climb walls, avoid some dodgy-looking bullies, collect power-ups, and pull off mad rooftop-to-rooftop stunts' to get on-stage before his set starts. It's fittingly retro -- see for yourself in the video we've included after the breakdance.

More info
Adidas Forum

Anònim ha dit...

Do you need a professional domestic cleaning service?

We offer carpet cleaning in London carried out by professional carpet cleaners.

Our cleaning technicians are professional and dependable.

Discover more about our [url=http://www.cleanerlondon.com/domestic-cleaning-london.php]domestic cleaning[/url] technicians.

Anònim ha dit...

Hi,
Did you realize? To assistance the Victims of Hait,
you can make a donation by
performing a survey.I just observed the info [url=http://www.squidoo.com/surveyforcharity]here.[/url]
Cool Idea!

Sebastian

Anònim ha dit...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Anònim ha dit...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14627][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-145.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14628][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-146.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14630][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/22/Shriya Saran-148.jpg[/IMG][/URL]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Shriya-Saran-22.htm]Shriya Saran Wallpapers[/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Shriya Saran Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Shriya Saran pictures, personal photographs and exclusive photos. Also check out other Pictures Gallery for High quality and High Resolution image scans, movie captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities.

Anònim ha dit...

Hello, as you may already noted I'm fresh here.
Hope to receive some assistance from you if I will have any quesitons.
Thanks and good luck everyone! ;)

Anònim ha dit...

I just discovered [url=http://bit.ly/bMGrYw]SatelliteTV[/url] on my PC! Ultra cheap at only $50 once off to get the software and an account on the Internet. I get more channels(in HD I might ad) than I get on cable so tomorrow I reckon I'm going to cancel my cable subscription. Thought I'd share this with you guys, worth to check out.

Anònim ha dit...

Great website!

Nearly everyone wants to obtain insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These days it is more simplified than ever to obtain free insurance quotations from several
businesses in order to find the best bargain. You can also discover how to preserve
a good deal of money in free petrol when you acquire your insurance price quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://familytreesoftware.org/]Family Tree Software[/url]

http://freeinsurancequoteshq.com/life/term-life-insurance-price-quote.htm

Anònim ha dit...

thanks for adding me to the forum[url=http://dpmse.lru.ac.th/forum/index.php?action=profile;u=4775
].[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.nurseryvalue.com/high-chairs/petite-star-animal-friends-travel-highchair.aspx ]Pushchair[/url]

[url=http://www.nurseryvalue.com/pushchairs/petite-star-zia-dogtooth-inc-footmuff--matching-change-bag.aspx]Petite Star Zia[/url] [url=http://www.nurseryvalue.com/travel-systems/petite-star-aruba-travel-system-inc-car-seat.aspx]Travel System[/url] [url=http://www.nurseryvalue.com/high-chairs/petite-star-animal-friends-travel-highchair.aspx]High Chair[/url] [url=http://www.nurseryvalue.com/pushchairs/petite-star-5-standen-buggy---black.aspx]Pushchair[/url] [url=http://www.nurseryvalue.com/nursery/petite-star-3-in-1-car-walker-red.aspx]Baby Walker[/url]


http://blogs.amctv.com/mad-men/2009/11/final-caption-challenge-winner.php

Anònim ha dit...

[url=http://www.codeplex.com/site/users/view/steelmicrowave] Stainless steel microwave
http://www.codeplex.com/site/users/view/steelmicrowave

Anònim ha dit...

Enjoying reading the posts here, thanks[url=http://dancecenter.is/smf/index.php?action=profile;u=17623
].[/url]

Anònim ha dit...

Over $12700 Worth Of PLR E-Books, Software, And Scripts for you. NO BULKY DOWNLOADS, just download the Files you want, when you want them!

The Largest Master Resale Rights Gallery Ever
Earn Instant Paypal Payments
Only for 1.95 USD

The most MASSIVE and DEVASTATING collection of PLR and MMR Products on the Internet!
Now you can get the MASSIVE Private Label Rights Package jammed packed with thousand's of dollars worth of software, e-books, articles, scripts, web site templates, graphics, images and much more! Resell YOUR products for what ever price you want!

FR''EE Lifetime Upgrade

http://bit.ly/abtl8A

Anònim ha dit...

If you always wanted to buy a prenatal yoga dvd, here is the right place. You possibly have always dreamed to do yoga for pregnant women, here in [url=http://prenatalyogadvd.info]Prenatal Yoga DVD[/url] site you can find reviews and further information to buy the best one.

Anònim ha dit...

Hi everyone

Watch latest movies for free:
http://www.freemoviez.biz

Great stuff there

Chaw

Anònim ha dit...

hey all

I just wanted to introduce myself to everyone!

Can't wait to start some good conversations!

-Marshall

Thanks again!

Anònim ha dit...

kredyt pozyczka kredyt bez bik podatek dochodowy
http://studencki-kredyt.pl/kredyth/ http://studencki-kredyt.pl/kredyti/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytj/ http://studencki-kredyt.pl/kredytk/mapa.html http://studencki-kredyt.pl/kredytl/ http://studencki-kredyt.pl/kredytm/mapa.html
cialislevitraerekcjapotencjaleki na potencjecialis opiniacialis dzialaniecialis bez receptycialis skutki ubocznecialis opiscialis skutki ubocznelevitra 20mglevitra skutki ubocznelevitra bez receptylevitra cenalevitra opiniecialis dzialania nieporzadaneco to jest cialisczego unikac w trakcie zazycia cialisinformacje o cialis przedawkowanie cialisspozywanie levitrystosowanie cialiswazne informacje o cialiszazywanie levitry

Anònim ha dit...

[url=http://zetaclear-nail-fungus-treament.blogspot.com/]Zetaclear[/url]
[url=http://zetaclear-nail-fungus-treament.blogspot.com/]nail fungus treament[/url]

Anònim ha dit...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker rooms[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]online casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anònim ha dit...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anònim ha dit...

whats up everyone


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anònim ha dit...

[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/adult%20dating/20_adultdating4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/adult%20dating/20_adultdating4.png[/IMG][/URL]
[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/adult%20dating/8_adultdating3.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/adult%20dating/8_adultdating3.png[/IMG][/URL]
[URL=http://imgwebsearch.com/35357/link/adult%20dating/13_adultdating5.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35357/img0/adult%20dating/13_adultdating5.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

if you guys exigency to chance creditable [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia repayment pro the descend from generic drugs.
you can get up with drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anònim ha dit...

You have to check [url=http://www.kirstycam.com]www.KirstyCam.com[/url] if you want to view the best adult webcams.

Anònim ha dit...

Greetings

I just wanted to say hi to everyone

So long

[URL=http://www.patpat.net][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anònim ha dit...

[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-help-anxiety-naturally/]how to help anxiety naturally[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-overcome-anxiety-disorder/]how to overcome anxiety disorder[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-deal-with-social-anxiety/]how to deal with social anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-overcome-fear-anxiety/]how to overcome fear anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-cope-with-chronic-anxiety/]how to cope with chronic anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-manage-anxiety-without-medication/]how to manage anxiety without medication[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-deal-with-high-anxiety/]how to deal with high anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-help-with-anxiety-attacks/]how to help with anxiety attacks[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-ease-social-anxiety/]how to ease social anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-control-performance-anxiety/]how to control performance anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-deal-with-an-anxiety-disorder/]how to deal with an anxiety disorder[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-relieve-an-anxiety-attack/]how to relieve an anxiety attack[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-get-rid-of-general-anxiety/]how to get rid of general anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-manage-test-anxiety/]how to manage test anxiety[/url]
[url=http://anxietyanswers.co.cc/Anxiety/how-to-reduce-test-anxiety/]how to reduce test anxiety[/url]

Anònim ha dit...

tucker digital cameras on the rally gave you [url=http://cameras.soulflowerstudios.com/articles/ultra+slim+digital+cameras+sony+t]ultra slim digital cameras sony t[/url] On the digital camera purchaser comparisons of digital cameras based on reviews from lucid users, prices and deals from multiple stores, so you can secure the digital camera.
A digital camera is a camera that takes video or that beat photographs, or both, digitally ahead of recording images via an electronic spew forth sensor. [url=http://soulflowerstudios.com/articles/panasonic+dmc-fx01+digital+camera]panasonic dmc-fx01 digital camera[/url]
[url=http://cameras.soulflowerstudios.com/articles/pentax+optio+w30+7.1-megapixel+digital+camera]pentax optio w30 7.1-megapixel digital camera[/url]
[url=http://soulflowerstudios.com/articles/disney+pix+micro+digital+camera+problems]disney pix micro digital camera problems[/url]
[url=http://cameras.soulflowerstudios.com/articles/australia+liquid+image+underwater+digital+camera]australia liquid image underwater digital camera[/url]
[url=http://cameras.soulflowerstudios.com/articles/kodak+easyshare+c763+7.1mp+digital+camera]kodak easyshare c763 7.1mp digital camera[/url]
In uniformity to collar an model the look-alike is flipped unfashionable of the closer, allowing light to fall on the imager. Autofocus is achieved using the unchanged contrast-detect structuring, but multifarious bridge cameras be struck by a function a directions blurry wise, in some cases using a sort out focus coterie, quest of greater control. Since no knock on reaches the imager during framing, autofocus is skilful using specialized sensors in the quote whomp itself.
[url=http://soulflowerstudios.com/articles/digital+camera+naples+florida]digital camera naples florida[/url] [url=http://soulflowerstudios.com/articles/professional+digital+video+camera]professional digital video camera[/url] [url=http://cameras.soulflowerstudios.com/articles/the+coolanyard+digital+camera+wrist+strap]the coolanyard digital camera wrist strap[/url] A singular disagree with is the Nikon E2, a camera followed quondam Nikon E3, using additional optics to convert the 35mm design to a 2/3 CCD-sensor.

Anònim ha dit...

hiya


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anònim ha dit...

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Gossip[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Actress[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=10&t=58]on this site[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=47]kliknij[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=11&t=20]pobierz[/url]
[url=http://www.tucows.com]also here[/url] [url=http://download.cnet.com]this site is good too[/url]
http://www.atomic.yoyo.pl/nowotwory/rak-pluc.html
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=71]pobierz emule[/url]
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=69
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=68
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=66
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=64
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=61
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=60

Anònim ha dit...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anònim ha dit...

I made a Starcraft II web site located here:

[url=http://www.thedarkshrine.com]Starcraft 2[/url]
http://www.thedarkshrine.com

I will be going to be adding a lot of things to it, such as replays, vods, maps, fpvods, live streams, tools, esports info and a lot more. There is a wiki there and really could use helpers to help me out. I hope you people can register as my goal is for this website to be one of the coolest Starcraft II sites on the net. Please register soon as there will be a tournament. If you have any feedbacl please feel free to let me know!

Thanks. Great forum by the way!

Anònim ha dit...

[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=10&t=31]kliknij[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=33]download[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=11&t=11]download here[/url]
[url=http://www.tucows.com]here too[/url] [url=http://download.cnet.com]this site is good too[/url]
http://www.atomic.yoyo.pl/nowotwory/rak-pluc.html
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=71]pobierz emule[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/osobowo%C5%9B%C4%87-neurotyczna]neurotyk[/url]
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=70
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=67
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=65
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=63
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=62
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=60
psychiczne[/url]

Anònim ha dit...

Hey guys I'm not persuaded if this is the right place to post this, but I am having some real grieve learning meet a guy I infer from meet a guy[url=http://interact.webstandards.org/forums/member/22260
meet a guy [/url] that website, but it in actuality didn't look as if to make alot of sanity to me. Can someone please improve me? It's so exhausting to convene the girls of my dreams.

Anònim ha dit...

Predilection casinos? enquire this green [url=http://www.realcazinoz.com]online casinos[/url] pilot and production online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also verify our redesigned [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and overpower legitimate hard dough !
another new [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] regard is www.ttittancasino.com , in return german gamblers, rise by manumitted online casino bonus.

Anònim ha dit...

What's up

It is my first time here. I just wanted to say hi!

Anònim ha dit...

I drink MiniChill after a huge day at work
After work, I am exhausted
Man, after I get tired from my daily routine, I get drunk with this relaxation drink called Mini Chill.

It's It's awesome
It allows me to relax.


[url=http://www.minichill.com/store]Immediate Stress Relief[/url]

Anònim ha dit...

The Late-model York Hilarious Society is a privately owned affair that offers the following servics:

•Paperback or Charter rent out a brave up jokesmith / droll / artists comedy / comedy show cause / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring obtain up comics / comedians, we take not too hundred on our roster and force access to upward of 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a uncomplicated corporate fool, a corporate comedy be noticeable, church comedy, comedy merlin, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college wag, comedy speakers, Black comic, female comedian, Jewish Zany, Christian Jokesmith, or any other specialty jester, this is your settled comedy booking cause service.
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anònim ha dit...

The Late-model York Hilarious Upper classes is a privately owned province that offers the following servics:

•Lyrics or Hire a withstand up wit / droll / artists comedy / comedy substantiate agent / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring apply up comics / comedians, we take divers hundred on our roster and force access to over 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a clean corporate funster, a corporate comedy elucidate, church comedy, comedy enchantress, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college comedian, comedy speakers, Dark-skinned jokesmith, female buffoon, Jewish Wit, Christian Clown, or any other specialty comedian, this is your unbroken comedy booking cause service.
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anònim ha dit...

The New York Hysterical Society is a privately owned corporation that offers the following servics:

•Regulations or Cost a withstand up wit / facetious / artists comedy / comedy show emissary / agents / agencies: If you are interested in booking or hiring stand up comics / comedians, we give birth to several hundred on our roster and take access to upward of 5,000 comedians across the U.S. If you are interested in a good corporate funster, a corporate comedy usher, church comedy, comedy enchantress, comedy hypnotist, comedy ventriloquist, college wag, comedy speakers, Dusky comedian, female comic, Jewish Comedian, Christian Fool, or any other specialty buffoon, this is your concluded comedy booking agent service.
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Comedian[/url]
[url=http://www.nyhystericalsociety.com]Hire a Corporate Comedian[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://ndev.unl.edu/cms/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54&func=view&id=609&catid=12] Buy reductil online
http://ndev.unl.edu/cms/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54&func=view&id=609&catid=12
Buy reductil online

Anònim ha dit...

best mimicry of AAMIR KHAN, HRITIK ROSHAN,FARDEEN,SHAHID KAPOOR,AKSHAY KHANNA...i saw this and HAD to share with you guys!!!

[url=http://www.mydesizone.com/video/wOjcyunSGAc/BEST-BOLLYWOOD-MIMICRY.html]BEST BOLLYWOOD MIMICRY[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-objawy]depresja objawy[/url]
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nocyceptor
[url=http://choroby-psychiczne.eu/]choroby psychiczne[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/depresja-poporodowa]depresja poporodowa[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/leczenie-choroby-afektywnej-depresji-dwubiegunowej-depresji-maniakalnej]leczenie depresji dwubiegunowej[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/alkoholizm]alkoholizm[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/narkolepsja]narkolepsja[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/halucynacje]halucynacje[/url]
[url=http://choroby-psychiczne.eu/histeria]histeria[/url]
[url=http://pobierz-to.com/]pobierz filmy[/url]
[url=http://pobierz-to.com/shrek-forever-after-2010-cam-t601.html]shrek forever after download[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-stranger-2010-dvdrip-t573.html]the stranger 2010[/url]
[url=http://pobierz-to.com/stargate-universe-s01e18-t555.html]stargate universe s01e18[/url]
[url=http://pobierz-to.com/the-wolfman-unrated-dvdrip-x264-t477.html]the wolfman download[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://ppc-tricks.us/how-to-get-indexed-in-20-minutes/]How to get Indexed in 20 minutes[/url]

I will keep this short and simple.

I was experimenting yesterday afternoon.

I went to google.com/trends to see what keywords are hot right now.

I found the term Shauna Raisch. It was “Volcanic Hot” (as hot as you can get)

Did a [url=http://ppc-tricks.us/how-to-get-indexed-in-20-minutes/]google search[/url] and found 700 results, and 500 hundred real competitors.

Although since then theres now 1000 results (see what google means by volcanic hot?)

So I clicked on the Shauna Raisch link. There google gave me the most popular news articles and blog posts. So I copied the first one I saw. I highlighted the entire blog post, copied and then pasted into bukisa.tk
Or if you would rather not go through my affiliate link: bukisa.com

The title was Shauna Raisch Photo, and so was the tag. I posted it with the correct details.

So now that my article was finished i copied the link to my article and submitted it to mixx digg and delicious.com and posted the link with the title of the story as my tag (shauna raisch photo).

The last thing I did was go over to pingler to tell google that my article is ready. They came, and put me on top of google for the keyword: shauna raisch photo. And im also on the first page of google for shauna raisch (1700 competitors so far).

So just before i wrote this article I used another hot google keyword trend. This time it was hard to rank for, 225,000 results, and just under 2000 competitors already. In twenty minutes using the above method I got to number eight on google, out of 225,000.
http://ppc-tricks.us/how-to-get-indexed-in-20-minutes/

Anònim ha dit...

Extremely funny video with a social message. Ghuggi must get a national award for his efforts.

[url=http://www.mydesizone.com/video/zy5-ryJTvZA/Ghuggi-de-barati-Gurpreet-Ghuggi.html]Ghuggi de barati - Gurpreet Ghuggi[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://www.zdrowie-forever.pl]forever kosmetyki[/url]
http://pl.wikipedia.org/

http://www.zdrowie-forever.pl/bezplatna-wysyka

http://www.zdrowie-forever.pl/katalog/category/22/suplementy-diety

http://www.zdrowie-forever.pl/katalog/category/24/harmonijna-sylwetka

http://www.zdrowie-forever.pl/katalog/details/126/25/piel%C4%99gnacja-sk%C3%B3ry/aloesowy-krem-piel%C4%99gnacyjny-do-cia%C5%82a


http://www.zdrowie-forever.pl/katalog/details/117/25/piel%C4%99gnacja-sk%C3%B3ry/forever-aloe-scrub

http://www.zdrowie-forever.pl/katalog/details/123/25/piel%C4%99gnacja-sk%C3%B3ry/krem-aloesowo-propolisowy

Anònim ha dit...

The Penthouse (2010)
[img]http://img.sharedpartners.com/images/movie/Penthouse_1271143563_video.jpg[/img]
Genres: Comedy
Directors: Chris Levitus
Actors: Kurupt , Corey Large , Rider Strong
Country: USA
Duration:
Three lifelong friends inhabiting a penthouse apartment find themselves at odds when one of them attempts to move in with his girlfriend and another's little sister makes a surprise visit.
[code]http://bit.ly/ThePenthouse[/code]
http://bit.ly/ThePenthouse

Anònim ha dit...

im thinking of buying one, has anyone ever bought one of these:

http://getpushchair.vox.com/

Anònim ha dit...

Check this out:http://bit.ly/neverbuyarticles

This is a desktop application that makes it a breeze to create multiple unique versions of your articles by inserting "spin-formatted" text. For example, let's say you have this sentence:

The revolutionay article writing software.

You can write any articles in just 5 to 10 minutes :http://bit.ly/neverbuyarticles

For a 500 words article, you can sell at 8 dollars, never been so easy to become a article freelance wirter,

Grab the chance to be a professional and quick writer.


http://bit.ly/neverbuyarticles

Anònim ha dit...

PreviewIndia is a free TV-portal .... Watch here all the Indian Channels , 24*7 Entertainment Free!!

http://www.previewindia.com/

http://www.youtube247.com/

Anònim ha dit...

Hey guys I'm not quite for certain if this is the right space to send this, but I am having some corporeal trouble learning meet single I read meet single[url=http://www.bmaccess.net/url/answers-to-meet-a-girl-like-a-celebrityalready-used-by-6167-different-people-.htm
meet single [/url] that website, but it as a matter of fact didn't look as if to give alot of sense to me. Can someone hold it in their heart to serve me? It's so impregnable to foregather the girls of my dreams.

Anònim ha dit...

[url=http://en.wikipedia.org/]wikipedia[/url]
[url=http://www.cyclothymiasymptoms.com/]cyclothymia[/url]

Anònim ha dit...

I developed a Starcraft II web site found here:

[url=http://www.thedarkshrine.com]Starcraft 2[/url]
http://www.thedarkshrine.com

I am going to be adding a lot of things to the site, such as replays, vods, maps, fpvods, live streams, tools, esports info and a lot more. There's a wiki there and really could use helpers to help me out. I hope you guys can register as my goal is for this site to be one of the most powerful Starcraft 2 sites on the net. Please register soon as there will be a tourney. If you have any suggestions please feel free to let me know!

Thanks. Great forum btw!

Anònim ha dit...

So I took the plunge -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-Carbon-Edition-2.html]Fatman iTube Valve Dock Carbon Edition[/url] and I am very glad to report that I am extremely pleased. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that sound out of my head because it impressed the heck out of me. I searched everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I telephoned them first and asked every question I could think of and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and made the purchase. Shipping was fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they ship outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Very much worth it...

Floyd

Anònim ha dit...

Your business card online is an extension of the supplier and it is important for item branding. It reflects your organisation profile, your services and is also fantastic for marketing at the same time as networking. A well planned business card online makes a lasting first impression, that is necessary if you really don't want your business card thrown away. At Pixellogo, we provide you with online ingenious artwork options which are important while branding your enterprise image. Browse as a result of our stationery catalogue and select customizable develop templates or use our create products and services to exclusively pattern your personal business card. No matter whether you're a smaller start-up service provider or an previously established business, you will be able to find your wonderful business card style on this internet site. [url=electronic business card
business cards program [/url]

Pioneering styles for the business card online! Make the best use of our business card online providers

We make business card online patterns to match your company’s needs, but which convey your business organisation profile in an attention-grabbing way. You will find styles suiting just about every business desire ranging in the food community to the sports business below! We furnish ready-to-use business card online templates which you are able to download and modify as per your requirements. We also offer exclusive types that will reflect your specialist persona in your most qualified way. You will be able to fashion a business card online by collaborating with our business card maker, who will endow you having a assortment of models you'll be able to select from. At any time you approve of any website design but would like it to be modified, our business card online maker will alter it for absolutely free! We even add website design fx to your cards to create them more catchy. So what have you been waiting for!? Set up your eye-catching business cards online, appropriate below on our site.

construction business cards
business card design software
custom business card
beauty business cards
business cards photographer
order business cards
business cards quality
cheap business card
digital business cards
quick business cards
pink business cards
make your own business cards
order business card
business cards high quality
business cards design your own
business card printers
business card designing
online business card maker
cheap business cards
print free business card

Anònim ha dit...

I didn't remember to buy eggs for the spam. [url=http://emanuel7powell.xanga.com/729910381/hvordan-tjene-penger-online]hvordan tjene gode penger[/url]

Anònim ha dit...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Anònim ha dit...

BUY VIAGRA

BUY CIALIS

BUY LEVITRA

CANADIAN PHARMACY

BUY DRUGS ONLINE

BUY XANAX

OVERSEAS PHARMACY

CHEAP VIAGRA

Anònim ha dit...

BUY VIAGRA

BUY CIALIS

BUY LEVITRA

CANADIAN PHARMACY

BUY DRUGS ONLINE

GENERIC VIAGRA

OVERSEAS PHARMACY

CHEAP VIAGRA

Anònim ha dit...

Hello I'm brand new here and just wanted to say greetings. Send me a PM if anyone wanna chat sometime i'm available for conversations.


---

Video games

Anònim ha dit...

[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]buying levitra on weekends [/url]

[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]side efect o levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]viva levitra play list [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra levitra online [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]buy cheap levitra pills x 100mg cialis pills x 20mg pack no prescription online pharmacy [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]money order levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra how often [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]buy links online levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]cvs levitra xost [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]taking levitra and alcohol [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]money order levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]what does levitra look like [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra reaction [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]what is better levitra or cialis [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra and performance enhancement [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]buy links online levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra nitrite [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]which state shares levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]dog heartfailure levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]pumpkin pie levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra levitra online [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]pfizer levitra pharmacy [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra discoun [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]lyricavs levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]generic levitra canadian pharmacy no prescription [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra and performance enhancement [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra order online [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]india and levitra men [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra information [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra milf [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra discount drug [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]generic levitra and generic drug [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]buy links online levitra [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]levitra free levitra find charles edinburgh [/url]
[url=http://www.atv.com/forum/showthread.php?p=26410#post26410]side-efects levitra [/url]

Anònim ha dit...

Hey Guys,

Love zombie killing like me?, Well I have downloaded it, and it's amazing!

I have uploaded it here for you guys: http://www.3nr.in/download.php ,

Free to download!, no torrent, no lazy rapidshare, shitcash links shit, just pure download speed!

Get it now, and start killing zombies :D

Anònim ha dit...

Hey Guys,

Well I have downloaded it, and it's amazing!

I have uploaded it here for you guys: http://www.3nr.in/download.php ,

Free to download!, no torrent, no lazy rapidshare, shitcash links shit, just pure download speed!

Get it now, and start battleing your friends over LAN :D

Anònim ha dit...

Hey Guys,

Well I have downloaded it, and it's amazing!

I have uploaded it here for you guys: http://www.3nr.in/download.php ,

Free to download!, no torrent, no lazy rapidshare, shitcash links shit, just pure download speed!

Get it now, and start battleing your friends over LAN :D

Anònim ha dit...

Indulgence Lingerie [url=http://www.dakotawalleye.com/index.php/member/359744/]mouse click for source[/url]

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

Hack again?!

Anònim ha dit...

I'm sure the best for you cheap louis vuitton bags awBEUzVj [URL=http://www.louis--vuitton-outlet.net/]cheap louis vuitton bags[/URL] with confident QErcOPda [URL=http://www.louis--vuitton-outlet.net/ ] http://www.louis--vuitton-outlet.net/ [/URL]

Anònim ha dit...

buy best [URL=http://jacket-dresses.net/]moncler jackets sale[/URL] for more SQIAVLRj [URL=http://jacket-dresses.net/ ] http://jacket-dresses.net/ [/URL]

Anònim ha dit...

I carry on listening to the news update speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

[url=http://getpaydayloanss.co.uk/]payday loans[/url]

payday loans UK

Anònim ha dit...

I carry on listening to the news update speak about receiving free online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

[url=http://getpaydayloanss.co.uk/]payday loans[/url]

payday loans UK

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.bestuggobootsoutlet.com/]uggs boots[/url][/b] In Ayurevda triphala is considered for a tridoshic rasayan that balances the three essential elements- vata, pitta and kapha that controls the human existence. It provides a higher dietary degree that maintains the human body reserves devoid of depleting them. It truly is basically considered as a blood purifier that stimulates the bile secretion by cleaning the liver and increases the procedure of digestion.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlineshop.co.uk/]cheap uggs[/url][/b] As an example, one of many most basic major features of discounted Holiday replica purses is due to the fact seem in undoubtedly essentially the most knowledgeable shades and kinds for boosting your Xmas outfits in a very amazing on top of that to poised fashion. Subsequent numerous outstanding characteristic connected with Xmas time look-alike baggage is because are really renowned bags with respect to embellishing your personal Xmas incidents beautifully. Sixth nearly all spectacular reproduction hand bags attribute is because are unquestionably colourful products meant for propping the The holiday getaway season celebrations.

[b][url=http://www.uggsaustraliawebsite.com/]www.uggsaustraliawebsite.com[/url][/b] Take a look at yourself while in the mirror when seeking clothes on and go by your first feeling, as your gut will inform you how you really feel about that merchandise. If you don't love it move on for the next product. Carrie Bradshaw managed to make it recognised in Sexual intercourse during the Town that she cherished footwear, handbags and garments.

[b][url=http://www.bestuggobootsoutlet.com/]uggs boots[/url][/b] In accordance to Vastu rules, sunshine has various kinds of electrical power on its path these energies can impact the actual regions of your property. It really is hence your eating space, sleeping place, review area ought to be at unique directions inside your residence. So with all the aid of Vastu Shastra, you may know about the right instructions and in accordance make up your home.

Anònim ha dit...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]casino online[/url] hinder the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]las vegas casino[/url] autonomous no consign reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]baywatchcasino
[/url].

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.seekingbestbags.co.uk/]www.seekingbestbags.co.uk[/url][/b] Along with it is going to very likely be significantly improved the true nylon totes experienced been inside of absent, as well as a few heat shades, this sort of as turquoise in addition to darkish blue. Once i like, specifically, the true Prada Vela Crossbody Satchel tiny compared to every other choice with respect to going quite sweet messenger. Presently there crossbody display screen close to connect along with prime zeros.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlinesales.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] If you need to bring extra individuals, re-read the invitation. It might allow for on your attendees, during which situation you'll be able to respond to your occasion. "Hi, Jane, indeed, I'd love to arrive, and my sister can also be readily available; thanks for thinking about us." Otherwise, you may phone the hosts and check with for clarification.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlinesales.co.uk/]ugg boots cheap[/url][/b] Recognise community-expressed needs by means of very simple surveys whilst keeping focused groupings. For those who have any issues regarding your individual wellness or even the wellbeing of the little one, you should usually check with by using a health practitioner and other healthcare qualified. Make sure you overview the Privacy Coverage and Conditions of Use just before applying this page.

[b][url=http://www.uggsunitedkingdom.co.uk/]www.uggsunitedkingdom.co.uk[/url][/b] Louis vuitton handbags are sporting advertisements with moderate ladies as as opposed with hot layouts which they applied earlier. Louis Vuitton bags could be a prestigious commodity a escalating amount of wish to own even when it's steeply priced. Modern day ladies test fashionable still functional purses which can slot in lots inside of their things..

[b][url=http://www.louisvuittonpursesale.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] Every single identification on the real LV Bags includes a special code inside to elucidate his accordance distinct from other just one. Having said that bogus lv purses can not have the exclusive code and in addition the positioning belonging to your code is unique in contrast on the specific one. Additionally, the leather-primarily based mostly in the distinctive part has the pure texture.

Anònim ha dit...

[b][url=http://www.cheapuggsstore.com/]www.cheapuggsstore.com[/url][/b] Many people tend to forget which the teeth they have within their mouths just after their baby tooth are their remaining established. The human system are not able to expand replacement tooth. Though beauty dentist might make normal seeking replacements, they're not low-cost as well as the method generally is a minimal time intensive and uncomfortable.

[b][url=http://www.louisvuittonoutletmart.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] Built in Spain? Of course, even though it truly is real that genuine Louis Vuitton is manufactured in France, for over twenty five years, Louis Vuitton in addition has made bags within the Usa, Spain, Germany and Italy. It's not real that a Louis Vuitton bag should be marked "Made in France" to be authentic. The following may be the embossed markings of an authentic Louis Vuitton bucket bag, Manufactured in the United states:.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton official website[/url][/b] Gucci Handbags is famous for your functionality. With no far more phrases, its transcendent temperament proves every little thing. Most attribute generously padded shoulder straps plus some also have got a belt for stabilizing the load at your waist. When you get hold of these kinds of as me personally, you might be definitely gonna utilize the splendor which incorporates most of these reproduction additionally to low-priced totes. If you are searching regarding affluence additionally to high-class while in the purse, Put up assure you, Gucci developers purses are generally items you involve. Gucci totes will be the aspiration purse than the usual girl these as me personally would get the job done with to improve your girlfriend technique for everyday living simply because most of these reproduction purses are made to examine amazing.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton outlet[/url][/b] Mesh encompasses can be found in unique colors and gauges. Quite possibly the most powerful choices are available on-line than within neighborhood components shop. Soon after all it isn't this kind of the good method to lie decreased around the swimming pool inside the resort in your holiday.

[b][url=http://www.onlinesaleswebsite.com/]louis vuitton official website[/url][/b] What an strange animal who, on this sort of a bag, may be to build me experience the whole planet gets to be spectacular alongside one another. Stroll while in the avenue, I do know I used to be carrying the My boyfriend pledged me the influenced LV didn trigger the eye of individuals around, but I however certain, I even hold the emotion to fly, immediately after all, this all, can escape my colleagues Fang Fang eyes. Fang Fang requested if I was in five hundred million? I discussed, 500 million might not have to be enjoyed in the LV? "What, you carry the LV?" Fanfan didn concentrate to LV, she only sensed my thoughts are riding large currently, don't know why? Fang Fang a more in-depth search when this LV bag, his eyes envy, jealousy, I quite very pleased.

Anònim ha dit...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casino bonus[/url] check the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino bonus[/url] free no store bonus at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casino
[/url].

Anònim ha dit...

Diulpigue DiulpigueJB
Authentic Patrick Willis Jersey
Vernon Davis Jersey
Arian Foster Jersey for sale

Anònim ha dit...

[url=http://sverigeonlinecasino.net/ ]casino online [/url]raised her head and was looking straight at him. Thus their eyes met, and http://onlinecasinose25.com online casino paypal casino online Jane; considering her, in their heart of hearts, extremely cruel and

Anònim ha dit...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]baccarat[/url] skilled in that you can air Concealed way Citadel speedily from your mobile? We seize a je sais quoi unfixed casino elbow an supervision to iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Elegantiae your gaming with you and be a champion [url=http://www.avi.vg]online sex toys[/url] wherever you go.

Anònim ha dit...

buy RZLNbuYT [URL=http://www.louis--vuitton--online--shop.org/]louis vuitton online shop[/URL] at my estore SBLSNXZm [URL=http://www.louis--vuitton--online--shop.org/ ] http://www.louis--vuitton--online--shop.org/ [/URL]

Anònim ha dit...

click to view hxDqsqOV [URL=http://www.uggs-outlet2013.com/]uggs outlet store[/URL] online shopping ZKXqlrFF [URL=http://www.uggs-outlet2013.com/ ] http://www.uggs-outlet2013.com/ [/URL]

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

Unknown message

Anònim ha dit...

t These extraordinary pairs have catered to the emerging demand of the users especially of cold regions where managing body temperature is vital and warmth is the basic requirement. These lavish and trendy boots are eye catching and mark their advent for any occasion. Integrated with genuine sheepskin they are highly applauded among other known footwear's. Then I will tell you how to maintain your Ugg boots. You can brush the Ugg boots with a wire, suede or unbuckle brush-in one direction only. And remember that Ugg-Australia boots should never be put into a washing machine, or cleaned with hot water, since both can cause permanent damage. [url=http://www.uggbootclearance.net]Ugg Boots Outlet[/url] You can enjoy being in them for long hours and can perform any kind of activity effortlessly. To be in these UGG nightfall boots gives you a great feeling especially at night when you want to enjoy wandering in the pleasant moonlit night environment and enjoy the nocturnal pleasantries of the creatures in the woods and the soil. You can attend a birthday party of your friend or for that matter, your own, wherein you can impress everyone with your UGG boots. Uggs has not only marked its dawn with cheap kids Uggs boots but also with huge collection of Kids Uggs slippers. Their varieties in slippers range have given a blend of placate and kindness to the rising buds. Availability of neat, economical slippers and scuffs have raised sale of Uggs in all aspects.both are very important [url=http://www.uggsnowbootsclearance.net]Cheap Ugg Boots[/url] In addition, the fleece lining of UGG boots has the perfect property of providing year-round warm. It is possible that the natural thermal properties of sheepskin will warm you in the winter but in the summer your feet will not be wet. In that cold weather, the plush fleece of cheap UGG boots can easily trap the heat of your body through offering an insulating layer, much like goose down jackets. Los mayores precios altamente zapatos de Ugg ofrecer ugg boots sale mejor la asistencia media del pie y se producen de los mejores, los materiales ms duraderos. Factor en su inclinacin personal adems de las coloraciones y tipos vestidos con su traje actual. Por la razn de que en realidad no hay tiempo literal a la hora de engrasar su nica posesin, el tiempo maravilloso.

Anònim ha dit...

Âñåì Ïðèâåò! Çàõîäèòå íà [url=http://sbseo.ru]Áëîã Ñèáèðñêîãî Ïîëóáîìæà[/url].

Anònim ha dit...

I'm not sure exactly why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later
on and see if the problem still exists.

my site online shopping uk

Anònim ha dit...

I really like it when people get together and share ideas.
Great site, stick with it!

Feel free to surf to my website; Buy Social bookmark
my page: social Bookmarking service

Anònim ha dit...

Excellent goods from you, man. I have understand your stuff
previous to and you are just too fantastic. I really like what you've acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a great website.

Here is my webpage ... sstudley.com

Anònim ha dit...

If you happen to be at all like us, it can be nerve-wracking when you need accurate details concerning a specific subject, and it seems nearly impossible to find.

Believe it or not, but the best information on this is not often found in the first few search results listings.

It is usually a frequent effect of the way search engine algorithms are written - so you are not alone. What we have done is put together some solid investigation about [url=http://nhommuagiatot.com/thoi-trang.html]Thoi trang nam[/url] and put it in one place.

You can take this information and improve on it in your own research efforts.

The general difficulties of women's and men's fashion

Both men and women could have the demands of maintaining their wardrobe up-to-date and in season, yet men's fashion frequently seems a lot simpler. Of program, for both sexes, garments and fashion options may be quite as delicate, and there are numerous'modern'items which can quickly become fashion faux pas - who is able to say they frequently see people walking around in 70s flares? On the other side, men's style features a few staple things that will exist forever - which man is planning to keep an eye out of position with a good-quality, tailored suit, for instance? Pick basic pieces, colors and materials and you'll never seem out-of-place.

Why traditional men's fashion is amazing

The basic man's suit has scarcely changed for over a hundred years. True, there are several kinds for various events, however they are all common in their search for a smart, sharp search for the wearer. The good thing about basic style for men is that it's simply stylish effectively neat. A well-groomed man will almost always look his sharpest in a well-tailored suit, and this can be a testament to the design of such apparel. A match will undoubtedly be utilized to work in several jobs because of the professional search it affords to the person, instilling a sense of respect and confidence. Similarly a suit will be utilized to many social situations, like a tuxedo to a black-tie event. This amazing flexibility which allows suits to be worn in almost all functions is what gives it its amazing border and a permanent place in men's fashion.

Modern trends in traditional men's style

Whilst basic men's styles can never be changed, it is interesting to observe that shifts in men's fashion trends have brought certain common garments back in fashion. The recognition of vintage clothing, specially, has had back a wide-variety of common models into men's closets, such as that of the dandy gentleman. 'Dandy'is a term used to make reference to men who dress yourself in a classic yet luxurious way, acting in a polished manner and placing importance on appearance. This trend for almost'over-the-top'common style for men is apparent from events such as the'Tweed Run', wherever men and girls of all ages clothe themselves in especially Victorian-style outfit and take to the streets on vintage cycles - with lots of the men wearing impressive mustaches! This really is just one single of many examples of research displaying the revival of such variations. There are also numerous sites online which give attention to gentlemanly type - such as'The Dandy Project'and'Dandyism'- as well as whole sites such as'The Art of Manliness'specialized in providing articles on traditional men's fashion and grooming.

In conclusion, whilst certain areas of basic men's fashion can be cut back as new trends, the fundamental garments that they are derived from will never slip out of fashion.

"All it takes are a few basic outfits. And there's one secret - the simpler the better." - Cary Grant

StyleGun is an online men's fashion shop with a technical angle.
Read More: [url=http://en.netlog.com/onguccaro/blog/blogid=18249180]thoi trang nam hcm[/url]

Anònim ha dit...

If you take a good look around, you may notice quite a bit written on [url=http://www.hotdeal.vn/ho-chi-minh/]Thoi trang nu[/url]. Perhaps you could have figured out that not all you have found will apply to you. You can find decent sites to read that you can rely on, however not everything you need is necessarily in one place. Yes, it can be disheartening when you think you have all you need, but you actually do not. No matter who it is, there are stumbling blocks along the way if you find some important piece of data seems to be missing. Here are a couple of things we have found out about this topic, and ideally it will be a few more pieces of the puzzle for you.

The relative difficulties of men's and women's style

Both women and men may have the pressures of keeping their wardrobe up-to-date and in time, yet men's style usually seems a lot easier. Of course, for both sexes, outfits and style choices can be just as complex, and there are lots of'modern'items which can rapidly become fashion faux pas - who is able to say they frequently see people walking around in 70s flames? On the other side, men's fashion has a few staple things that can exist eternally - which man is planning to look out of place with a good-quality, tailored suit, for instance? Pick basic pieces, colors and fabrics and you'll never look out-of-place.

Why traditional men's style is amazing

The basic man's suit has scarcely changed for over a hundred years. True, there are numerous kinds for various events, nevertheless they are all popular in their search for a clever, sharp try to find the person. The neat thing about common style for men is that it is efficiently stylish simply neat. A well-groomed man can more often than not look his sharpest in a well-tailored suit, and it is a testament to the design of such clothing. A match will undoubtedly be used to work in many careers because of the professional look it provides to the individual, instilling a sense of respect and confidence. Similarly a suit will undoubtedly be worn to many social functions, like a tuxedo to a black-tie event. This incredible flexibility that enables suits to be worn in nearly all situations is what gives it its amazing border and a permanent invest men's fashion.

Contemporary trends in classic men's style

Whilst basic men's designs can never be replaced, it's interesting to observe that changes in men's fashion trends have brought certain basic clothes back into fashion. The popularity of vintage clothing, especially, has taken back a wide-variety of basic styles into men's closets, such as that of the dandy guy. 'Dandy'is a term used to refer to men who dress yourself in a classic yet lavish way, operating in a sophisticated approach and placing importance on appearance. This pattern for almost'over-the-top'traditional fashion for men is evident from events including the'Tweed Run', where men and women of all ages dress yourself in especially Victorian-style outfit and take to the roads on vintage cycles - with many of the men wearing impressive mustaches! This really is just one of several types of evidence showing the resurgence of such designs. Additionally, there are numerous sites on the web which concentrate on gentlemanly style - such as'The Dandy Project'and'Dandyism'- as well as complete web sites such as'The Art of Manliness'focused on giving articles on traditional men's fashion and grooming.

In summary, though specific facets of classic men's fashion could be brought back as new developments, the simple clothes that they are derived from will never fall out of fashion.

"All it requires really are a few simple outfits. And there's one key - the easier the better." - Cary Grant

StyleGun is an online men's fashion store with a complex angle.
Read More: [url=http://noimi.com/blogs/viewstory/531564]thoi trang nu mua he[/url]

Anònim ha dit...

Definitely consider that which you said. Your favorite justification appeared to
be on the web the simplest thing to take note of. I say to you, I
certainly get irked even as people think about worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the highest and outlined out the entire thing with no need side-effects , people can take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

Look into my webpage :: Loss Supplements

Anònim ha dit...

Greetings from Los angeles! I'm bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you present here and can't wait
to take a look when I get home. I'm surprised at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm
not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent site!


Feel free to surf to my web blog; resveratrol supplements

Anònim ha dit...

Actually when someone doesn't know afterward its up to other viewers that they will assist, so here it takes place.

My web page - museo.ucontrol.com.ar
my web site - http://www.alescopeetcevennes.Net/alescope/index.Php5?title=Utilisateur:ColletteS

Anònim ha dit...

Good blog post. I absolutely appreciate this site.
Keep writing!

My web blog ... california health insurance

Anònim ha dit...

purchase XpKwIBJF [URL=http://www.hermes-birkinprice.weebly.com/]hermes birkin price[/URL] , for special offer ytaLFptB [URL=http://www.hermes-birkinprice.weebly.com/ ] http://www.hermes-birkinprice.weebly.com/ [/URL]

Anònim ha dit...

This is a topic that's near to my heart... Cheers! Exactly where are your contact details though?

Here is my blog - Email Console

Anònim ha dit...

I will draw a exclusive portrait drawing in my own very realistic style. I use the Dry-Brush Technique,
Send me a very detailed photo of your love ones, your wife, child, pet, etc

[url=http://www.bromartprodukties.nl]Go Here to check out www.bromartprodukties.nl[/url]

Anònim ha dit...

This is a topic which is near to my heart... Take care!
Where are your contact details though?

Review my website - Starcraft 2 Hack

Anònim ha dit...

You actually make it appear really easy together with
your presentation but I in finding this matter to be actually
one thing that I believe I'd by no means understand. It seems too complex and extremely vast for me. I'm taking a look ahead on your subsequent publish, I'll try to get the hang of it!

Feel free to surf to my web-site - tattoo removal cream reviews

Anònim ha dit...

Terrific work! That is the type of information that are meant to
be shared around the internet. Shame on the seek engines for now not
positioning this put up higher! Come on over and consult with my site .
Thanks =)

Feel free to surf to my page; musix-Wiki.org

Anònim ha dit...

If you are going for most excellent contents
like I do, only pay a quick visit this website all the time as it gives feature contents, thanks

My web site :: bestcoconutoilforhair.com

Anònim ha dit...

Please let me know if you're looking for a writer for your site. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to
write some content for your blog in exchange for
a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
Kudos!

Review my blog; http://Stephanixn.Bravesites.com/entries/general/Truck-driving-jobs

Anònim ha dit...

We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your web site provided us with valuable information to work on.
You've done an impressive task and our entire neighborhood will probably be thankful to you.

Feel free to visit my weblog :: download 7zip

Anònim ha dit...

Hello. And Bye.

Anònim ha dit...

I read this piece of writing completely about the resemblance
of most up-to-date and previous technologies,
it's awesome article.

Also visit my blog post; http://ghanaweb.com/GhanaHomePage/Blogs/blog.article.php?blog=145948&ID=1000215660

Anònim ha dit...

Does your website have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot you an e-mail.

I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

my homepage :: http://brandonplunke.thoughts.com/Posts/alter-the-well-being-and-your-budget-which-will-includes-a-surgical-technician-salary

Anònim ha dit...

I need to to thank you for this fantastic read!! I definitely loved
every little bit of it. I have got you book marked to check out new things you post…

Here is my blog - Unknown

Anònim ha dit...

I like what you guys are up too. This kind of clever
work and exposure! Keep up the awesome works guys
I've added you guys to my personal blogroll.

my website ... Stretch marks

Anònim ha dit...

I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it's rare to see a
great blog like this one today.

Look at my weblog ... Dragonvale Cheats

Anònim ha dit...

magnificent submit, very informative. I ponder why the opposite
specialists of this sector don't realize this. You must continue your writing. I'm confident,
you've a huge readers' base already!

Feel free to visit my page unknown

Anònim ha dit...

Hi, this weekend is fastidious in support of me, for the reason that this
moment i am reading this great informative post here at
my house.

Feel free to visit my web-site; permanent hair straightening

Anònim ha dit...

Hello, I log on to your blogs on a regular
basis. Your humoristic style is awesome, keep up the good
work!

my website :: coconut oil for hair

Anònim ha dit...

I have read several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting.
I surprise how much attempt you place to make such a excellent
informative web site.

Feel free to surf to my webpage: unknown

Anònim ha dit...

It's awesome to pay a quick visit this website and reading the views of all colleagues on the topic of this piece of writing, while I am also keen of getting experience.

Here is my weblog - Journalhome.Com

Anònim ha dit...

Why viewers still make use of to read news papers when in this technological globe all is presented on net?


Review my web blog: Jailbreak Playstation 3

Anònim ha dit...

I have read so many content concerning the blogger lovers except
this paragraph is genuinely a good paragraph, keep it
up.

my page world of Tanks Hack

Anònim ha dit...

Very nice article, just what I needed.

Feel free to surf to my site: Psn Code Generator

Anònim ha dit...

Great blog you have here but I was curious if you knew
of any community forums that cover the same topics talked about here?
I'd really like to be a part of online community where I can get responses from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

Also visit my web site The Interlace

Anònim ha dit...

Hi there! I could have sworn I've visited this site before but after browsing through many of the posts I realized it's new
to me. Anyways, I'm definitely pleased I found it and I'll
be bookmarking it and checking back frequently!

Feel free to surf to my web page psn code generator

Anònim ha dit...

Hello, everything is going fine here and ofcourse every one is sharing facts, that's truly fine, keep up writing.

My homepage :: Dragon City Cheat Engine

Anònim ha dit...

Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog
loading? I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.
Any suggestions would be greatly appreciated.

Also visit my blog: Candy Crush saga Cheats

Anònim ha dit...

This is a topic that's close to my heart... Many thanks! Exactly where are your contact details though?

My blog; Http://Www.Dailymotion.Com

Anònim ha dit...

Hеy јust wanted to give you a quick heads uρ.
Thе tеxt іn yοur ρоst seem tο
be running οff the screen іn Ie.

І'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd рost to lеt уοu know.
The style аnd dеѕign look grеat though!
Hope you get the іssue fixed soon. Kudos

My blog post - Lloyd Irvin

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 208   Més nou› El més recent»