diumenge, 2 de setembre de 2007

Que hem fet malament?

Agafo la proposta que vaig llançar i que el quim ja ha fet. Coses que hem fet malament:

1. En l'àmbit nacional: La Llei de Dependència: recolzar una llei quan invaeix competències que té encomanades la Generalitat, i la tercera hora de castellà, que hem volgut vendre com un éxit, però hem creat un problema nou al traspassar les responsabilitats a les escoles.

2. En l'àmbit local: com que hem acabat d'entrar al govern, no tenim "obres de govern" que criticar o defensar. En relació al POUM, ERC va presentar dues propostes clares en urbanisme i medi ambient, crec que l'anella verda, una de les nostres propostes estrella i vitals per la qualitat de vida dels tarragonins, no es pot veure afectada pels tràmits finals del POUM. També hem de tenir molt clar quin és el model de ciutat que volem, no crec que el nostre model siguin cases unifamiliars i xalets.

3. en l'ambit intern: Les baralles internes no han deixat veure les coses que ERC havia fet a la Generalitat. Un exemple: quan es va fer el Pacte Nacional per l'Educació va esclatar una disputa interna que va tapar la feina feta. S'està més preocupat de fer declaracions "cap a dins" sense mirar l'efecte que tenen "cap a fora".

Animo els altres blocaires a participar-hi!!!

3 comentaris:

El Capità Tarragona ha dit...

Hola Gerard!

Passa't pel meu bloc que t'ha tocat un premi!

Per cert, ja he contesta't el teu "repte"!

Salutacions

Cesc ha dit...

Hola Gerard, potser tardo uns dies, però seguiré la proposta!

Josep (sl) ha dit...

La proposta és bona a la gent li costa fer autocrítica independentment de què és dediqui.
GRàcies per la visita però crec que no has contestat a cap l'enquesta.