divendres, 31 d’agost de 2007

Que hem fet malament?


Els últims dies estic llegint blocs de molts companys meus. El to del debat està pujant i crec que es pot crispar en pocs dies. Es fan acusacions sense proves i tirant la pedra i amagant la mà. No portem ni 100 dies de govern municipal i qui més qui menys ha demanat la dimissió d'algú. Després ens preguntem per què la gent ha deixat d'anar a votar. Voleu dir que a algú, fora dels militants dels partits polítics els interessa algunes coses que s'estan dient sobre PP, PSOE, ERC, CiU o ICV? Només cal que agafem alguns posts dels últims dies i en tindreu una part de la resposta. S'acusa els partits de moltes coses: des de l'anécdota de manca d'educació, passant per coses poc étiques a supòsits delictius. Quin nivell senyors. El "I TÚ MÉS!!!" s'ha instal.lat als nostres blocs, i encara falten 5 mesos per les generals, d'aquí a poques setmanes ningú podrà llegir els nostres blocs perquè seran infumables.

Així que des d'aquí faig arribar una proposta: hem d'escriure un post on diem tres coses que creiem que el nostre partit hagi fet malament en els últims tres anys. Només poso tres condicions:

1. Ha de ser una cosa actual, no s'hi val en parlar de coses de fa més de tres anys. Perquè perd la gràcia.

2. Han de ser coses en l'àmbit local o català. Madrid i les seves seus centrals queden molt lluny.

3. Han de ser coses que s'hagin fet realment malament. La fórmula "defectes que es converteixen en virtuts" no seran vàlids. Allò de: el nostre problema ha estat voler el millor per Catalunya, hem pecat d'innocents, sempre hem pensat en Tarragona, no seran vàlids.

Recordeu, és un exercici d'autocritica, per tant llanço la proposta, qui s'hi apunta?

3 comentaris:

Oriol ha dit...

Hola Gerard, jo encantat de particiàr-hi, però et proposo una cosa, et sembla si poses un dia per a que ho penjem tots alhora? així no quedarà ningú sense haver dit la seva. Que et sembla.

Quim Amorós ha dit...

gerard acepto la proposta, i marca el dia que tots hauriem de publicar-ho i el titol del pots que tots jauriem de posar el mateix titol

Quim Amorós ha dit...

gerard ja està ja ho he fet.
Crec que he sigut el primer en fer-ho
ara espero el teu article.