dimecres, 1 d’agost de 2007

Euskadi


La gent del País Basc està farta de la violència i de les actituds sectàries i totalitàries de Batasuna. Després d'una treva de més d'un any i sense morts la gent s'ha acostumat a sortir pel carrer i viure en normalitat, és per això que la ruptura de la treva ha causat un desencís entre els sectors nacionalistes bascos i nacionalistes espanyols d'Euskadi. És per això que els hi vull desitjar tota la sort i que com diu la cançó de Reincidentes: "callar las armas no es renunciar a ser un pueblo libre a ser un pueblo más."

Hi ha una frase de no sé qui que diu "parlar és el que fan els pobles civilitzats quan han fet servir totes les altres opcions".

5 comentaris:

Alejandro Caballero Madrid ha dit...

Totalmente de acuerdo con la frase...
Espero que lo hayas pasado bien, Euskadi es precioso y su gente una caña... y luego tienes los pinchitos y los chatos... que no están mal...

Salud.

Anònim ha dit...

correcció,... no és diu chatos, és diu chiquitos.
pintxos i txiquitos.
El chato es el Sanchez Camins.
Salutacions cordials.
Iratxe.

Cesc ha dit...

Parles de nacionalistes bascos i nacionalistes espanyols. No existeixen els no nacionalistes?

Marc ha dit...

Totalment d’acord. Quina llàstima tot això de la violència d’allà dalt!

(És un comentari curt però sincer)

Salut!!

Tondo Rotondo ha dit...

Penso que no ets del tot just titllant a la primera de canto de sectàries i totalitàries les actituds de Batasuna i callant front a les actituds del govern espanyol que realment va ser qui va dinamitar l'anomenat procés de pau, molt abans de què ETA fes aquell innecessari atemptat.